ser du något bakom molnen?

God morgon. Gjorde ett tidsinställt inlägg bara för att vara lite cool sådär. Tänkte egentligen bara skriva ett jättemeningslöst inlägg men jag hoppas ni har överseende. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv som jag kan skriva om.

Hur som haver, jag och mamma kom idag fram till att jag borde kolla min syn. Fick prova Rickards glajjor på Tolvan och insåg att jag såg bättre i dom. Dessutom så har jag jättesvårt att läsa texter med liten stil om jag inte håller pappret nära mig. Ja men ja, då vet ni det. Skulle jag passa i glasögon?

like a fool I trusted you

Idag har varit både en hektisk samt produktiv dag. Jag och mamma har storstädat och i samma veva möblerat om mitt rum. Dessutom har jag kollat på The Vow i ett tält placerat på gården, tagit en übersnabb fika med mina goa Edsbyvänner Lisa och Jonathan och sist men inte minst så har vi övat till konserten som kommer äga rum om ett knappt dygn.

Imorgon kommer bli en minst lika hektisk och produktiv dag, om inte mer. Först ska jag ner på byn medan mamma klipper sig, då ska jag ÄNTLIGEN försöka skaffa mig ett bankkort (heter det verkligen så?) så jag slipper känna mig som en åttaåring när jag umgås med mina vuxna vänner. Efter det tar jag bussen till Bollnäs för att klippa och färga håret, big time! Sen bär det av till Sporthallen och där tänkte vi öva enda tills uppträdandet. VÄRY produktivt.

Usch så jag skriver, nu tänker jag sova så jag orkar med att vara sådär jobbigt produktiv imorgon. Godnatt.


Bilderna är lånade från Lisas Instagram - @lisaemman

I will change my ways

God dagens folket! Idag har jag hängt med mamma och pappa på shopping i både Alfta och Edsbyn. Köpte denna magnifika byrå på Erikshjälpen på halva priset, och ljusen köpte jag i Alfta på Ekmans. Så nu är mitt rum en massa snyggare och jag är en massa lyckligare.

Elsa kommer vid två för då ska vi öva tills på måndag så innan dess ska jag ha hunnit äta. Baaaaaj gajs.

I don't see what anyone can see in anyone else but you

Fick ingen sovmorgon, försov mig, spöregn påväg till bussen samt nationella när jag kommer till skolan. Känner att jag fått en lyckad startkläm på den här torsdagen.

För att ta ned något positivt så håller jag på att kolla på en mysig film hemma. Life as we know it. Det var Hanna som tipsade mig om den för ett tag sen då jag började kolla igår kväll. Tänkte kolla klart efter skolan iallafall. Men nu tänker jag öppna min kära bok och läsa lite innan jag är framme vid skolan, adjö.


when I find you I find me

God kväll! Tänkte bara lägga upp lite bilder från dagen innan jag hoppar in i duschen. Idag stannade jag kvar efter skolan och väntade på att Jessica och Emma skulle sluta. När dom gjorde det så drog vi ner på Krokanen och åt mat och strosade därefter i lite affärer. Halv 7 tog vi statsbussen in till ICA Kvantum för att köpa lite godis innan vi gick till vår slutdestination - Teaterverkstaden. Där hade esteterna en uppvisning, riktigt bra! Efter det drog vi oss hemåt och jag har legat i soffan enda sen jag kom hem. Men nu ska jag som sagt hoppa in i duschen så jag kan somna någon gång, tidig dag imorgon ju... fml.

Förövrigt så är det bara en del kvar av nationella i Svenska nu, känns väldigt skönt! Men vi höres.

Maten på Krokanen, svingött yepyep.

Här ser ni vad jag införskaffade idag: En gul termos, en brun korg och ett blommigt gulligt block. Köpte dessutom ett 3-pack med örhängen. Väry najs indeed. Jag är väldigt nöjd med mina köp.

Förresten!

Förresten, laddade ner en app igår med en massa dina bakgrunder till mobilen. Kolla vilken gullig! :D


Now and then I think of when we were together

Morning folks. Sitter på bussen mot skolan, nationella i Svenska idag, ytterst roande.

Idag efter skolan drar jag, Jessica och Emma på nån skräckteater som esteterna har. Ska bli roligt, även om skräck är något av det värsta jag vet, hehe.


det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig.

Yes, såhär ser min natt ut. Fantastiskt.

om jag hade lite kärlek så var den till dig

Men hej världen. Angenämt.

Nu äre helg, hallelujah. Jag ligger för tillfället i soffan, trött som nå annat och vet inte vad jag ska ta mig till. Ska till Anna ikväll och uppleva lite episk övernattning, hon har hunnit varit i Frankrike under lovet så det ska vi snacka en del om! Annars blir det pizza, film och serier och sådant ninjaliknande. 

Mamma kommer väl hem om en dryg halvtimme. Och det var meningen att jag skulle duscha och packa och allt såntdär innan. VARFÖR HAR JAG INTE GJORT DET FÖR?? *rage* Oh well, för väl lösa det på ett eller annat sätt. Om jag bara orkar öppna ögonen ordentligt och resa mig upp. Jättejobbigt känner jag såhär spontant.

Men vi hörs väl, adios amigos.
ps. Vals för satan (din vän pessimisten) av Kent är så bra så jag mitt hjärta gråter varje gång jag hör den. ds.

ps2. Det var Anna som tipsade mig om den i somras tror jag, cred till henne! ds aggän.

I told you to be patient

Insåg just att lovet nu är över och träffades av en plötslig depression. Jag kan dock inte klaga, jag har hunnit gjort en massa saker som jag velat göra samt en massa saker jag bara gjort ändå, som till exempel att plöja igenom hela säsong 2 av Chuck, bra skit.

Ligger just nu i sängen, stängde just av datorn och gör mig redo att sova. Godnatt, jag önskar er en fin kommande vecka.


creature fear

Ligger i sängen, lyssnar på Bon Iver och spelar Harpan. Inga klagomål från min sida. 

Nu har halva lovet gått, har hunnit gjort en del ändå tycker jag. Umgåtts med Mathilda, medverkat på gudstjänst, varit på påskfest, haft pokerkväll, träffat Lisa för första gången sen i höstas. Säkert något mer också. Imorgon kommer min (andra) Lisa på finbesök. Vi har inplanerat lite fika på byn och sen får vi se vart dagen tar oss, förmodligen till TV-soffan med en trevlig serie, as usual. Skönt att få iväg ett litet lovinlägg, men nu ska jag återgå till mitt harpanspelande. Ses och hörs.

what doesn't kill you makes you stronger

Här har ni en bild på två tvättäkta warriors. Jag och Mathilda klarade just ut A Series of Unfortunate Events på ett sofistikerat och moget vis. Inga svordomar eller skrik, riktigt manligt.

social_tjej anropar

JAG KÄNNER MIG SUPERSOCIAL OCH HAR INGENTING ATT GÖRA. SURT.

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Världens sötaste påskkärringar kom och plingade på för en timme sen.
Nu ska jag fortsätta fixa mig inför påskfesten, ciao for now!

I will find my way, I can go the distance

Mamma är på nedervåningen och gömmer mitt påskägg. Känner mig som ett litet barn på julafton. 

Glad påsk hörrni! Idag är det påskfest på kyrkan och jag taggar redan inför all påskmat och sådant mysigt. Åh, vad torrt inlägg alltså, pinsamt. Började egentligen skriva för att informera er om att jag snart kommer få mitt påskägg, haha!

I can show you what you want to see and take you where you want to be

Mysfaktorn i mitt rum är nu skyhög! Igår satte ju jag och mamma upp en sänghimmel i mitt rum, jag kan leva här inne könns det som, haha. Spanskaprov imorse, gick inte bra alls. Just nu ligger jag och kollar på Parks and Recreation, funderar även på om jag ska dra ett avsnitt av Parenthood, eller om jag ska sova lite. Vet inte än.

Imorgon är den sista dagen innan det efterlängtade påsklovet, känns riktigt bra alltså! Har planerat in en dag med Lisa, och även andra Lisa förhoppningsvis, haha. Dessutom tänkte jag och Kojken dra ihop ett gäng och ha pokerkväll i lusthuset, blir nog riktigt mysigt!


I can't do this all on my own

God kväll medmänniskor. Jag har världens mysigaste säng at the moment. Jag och mamma monterade fast en "sänghimmel" ovanför sängen ikväll. Det är fruktansvärt mysigt att sitta här inne, känns som man är i en saga. 

Skoldagen blev mycket längre än planerat idag. Slutade egentligen tjugo över två men blev kvar enda till halv fem. Dom har nämligen anställningsintervjuer på skolan just nu och då brukar vår skola låta den sökande få sitta med några elever och låta oss fråga saker/få fråga oss saker. Känner mig faktiskt ganska hedrad att få det ansvaret, haha. Hur som haver, det var tre stycken intervjuer idag. En på förmiddagen och två efter skolan. Så då var det bara att bita i det sura äpplet och stanna kvar överdrivet länge. Men det var faktiskt inte så farligt! Vi fick ju macka och godis, hehehehh. 

Nu borde jag sova snart, har nämligen spanskaprov tjugo över åtta imorgon. Men innan det så tänkte jag ta och kolla på ett avsnitt av Parks and Recreation (nu är du stolt över mig va Hanna?). Godnatt boys and görls.

du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Good evening folks! Här sitter jag och äter pan pizza och brainstormar låtar med ingen mindre än Elsa. Värsta veckodagen är nu över, skönt! Något som är mindre skönt är däremot vädret. Vad hände där liksom? Besviken_tjej

Lite senare ska jag kolla på senaste Once upon a time, och efter det får vi se vad som händer. Spännande. Ha en trevlig kväll!

take what you want, steal my pride

April april. Asroligt aprilskämt va? Nej då, ni kan vara lugna. Jag har ingen man i mitt liv, jag är ju forever alone. Evigt ensam.


Idag har jag hängt med Mathilda. Vi har spelat ett datorspel som vi brukade spela för några år sedan, sjukt nostalgiskt och sjukt nervkittlande. (alla dessa fördönade jumbomygg...) Vid halv 7 drog vi till café Fridsro med Walterssons och lill-Stina och fikade. Fantastiskt mysigt hade vi det, kunde inte ha bett om ett bättre aslut på helgen. Nu ska jag återgå till mitt Så ska det låta-tittande och ni får ha en fortsatt trevlig Söndag.

Tänkte bara ställa en fråga, har ni blivit lurad idag?

You make me feel like I'm living a teenage dream

Att någon skulle kunna älska mig, det var mer än jag vågade tro på. 
Ville bara tacka dig för att du lyssnade och visade tålamod, tack för att du stannade då andra skulle gå. 
Du gör mig så lycklig, jag är så fruktansvärt kär. Trots både upp- och nedgång står vi nu här.
Du är vacker och omtänksam, jag vill dig allt väl. Tack för ditt hjärta, tack för din själ. 

(förlåt för en fruktansvärt pinsam kärleksdikt. usch, poesi är inte min grej, låter som en 7-åring, ahah)


RSS 2.0