There will come a time you'll see, with no more tears

Hallå där. Längesen sist alltså. Angående förra inlägget, jag fick reda på att Mumford & Sons ställt in sin konsert på Hultsfred och var därför arg, frustrerad och ledsen över det eftersom det var mycket pengar som gick åt till dom biljetterna. Men frukta inte, det blir bättre! 

Hultsfred var fantastiskt. Vi såg flera trevliga band, Noah and the whale var så himla galet qashqajwf fantastiska så jag tror inte ni förstår känslan. (eller jo, om ni varit på konsert så förstår ni nog) Alla människor hade så himla snygga kläder där borta, blev så sjukt inspirerad av alla frisyrer och kläder. 

Som om inte detta vore nog så drog jag och Anna direkt från Hultsfred till Göteborg innan vi åkte hem på måndagen. Har shoppat lite och varit på Liseberg, väldigt lyckat med andra ord!

Men nu till höjdpunkten! Som många säkert redan vet så kommer Mumford & Sons till Peace & Love om exakt en vecka. Dessutom så har festivalen ett samarbete med Hultsfred och på så vis får vi som missade Mumford komma in gratis på Peace & Love på torsdagen!! Detta är så himla fantastiskt och min lycka är verklign på topp! Dessutom visade det sig att ingen mindre än Regina Spektor kommer spela på samma dag.

Jag säger bara Tack Jesus(!!) som löste allting så himla bra, jag behövde det här. TACK

(ursäkta för extreeeeemt luddigt inlägg. stressar nämligen igenom inlägget innan jag måste till jobbet. hoppas ni överlever, här har ni en liten sammanfattning av vad jag sysslat med den senaste tiden iallafall)

nej nej nej nej

Sommarlovet förstördes på bara några sekunder

Varför ska det alltid vara jag och min himla agrjndanlfssvbkjf otur? Jag orkar inte


something came alive when I thought that it was over


Klockan är alldeles för mycket. Jag ska knäppa av datorn alldeles snart och gå och lägga mig, men först tänkte jag bara skriva ett inlägg nu när jag ändå är på hugget liksom. De senaste timmarna har jag kollat på Parks & Rec med Hanna och efter det har jag suttit och kollat på Photoshop-kurser på Youtube. Tycker det är jätteroligt att få lära sig grunderna. Jag har självlärd när det gäller Photoshop så det känns roligt att ha en riktig lärare som går igenom grunderna på ett enkelt sätt, det underlättar verkligen. Här ovanför ser ni ett av resultaten - en bild från april när jag och Lisa knäppte lite härliga kompisbilder. Näe, nu ska jag tacka för mig. Godnatt.

Gotta secret can you keep it?

Men tja. God kväll. Buenas Tardes.... Eh hej.
Idag har det varit regn i byn. Jag och Hanna har roat oss med att kolla på Parks & Recreation, Pictionary och därefter gick vi ut till husvagnen och körde lite mer Pictionary fast med låttitlar. Riktgit mysigt alltså.

Just nu sitter vi nere hos Hanna tillsammans med mamma och kollar på Pretty Little Liars fast jag känner mig inte så himla insatt. Allt jag tänker på är p&r och Leslies klockrena kommentarer. Åh, känslan man får när man kärar ner sig i en serie.

Nu tänkte jag pilla lite på photoshop och kolla lite mer på pll, ha det så gött jao.

lite sköna tisdagstips. enjoy


give me a second I need to get my story straight

Tja världen. Här bjuder jag på ett litet Parks&Rec-collage och om ni sedan klickar på pilen så ser ni resultatet av mitt försök till att skriva ett inlägg via Remby. Det var inte meningen att ha med collaget egentligen, men nu vet jag inte hur man tar bort den bilden..... Oh well.

tja jag är världens lyckligaste tjej okej?


tell me it's alright just for one night

Tja. Det är på tok för sent och jag borde egentligen sova. Ack ja... Hade kursprov i Naturkunskap idag men åkte hem under lunchen pga fasliga feberattacker. Inte okej alltså. Här hemma har jag spenderat dagen med att göra en ny bloggdesign. Den är inte helt färdig ännu men jag kände att det blev lite för sent för att sitta och göra finjusteringar, det får jag fixa någon annan dag.

Annars har jag spenderat resten av kvällen nere hos Hanna och först kollat på Pretty Little Liars med mamma och därefter storgarvat till Parks and Recreation med Hanna. Tycker alla ska spana in den serien. Jag skrattar ocg fnissar seriöst hela tiden, och det gör jag inte speciellt ofta ska ni veta. 

Nä, vilket luddigt inlägg. Så kan det gå när man är vaken vid midnatt fastän man är sjuk. G'natt folket.

RSS 2.0