sometimes life just sucks


I hurt myself today to see if I still feel

Jag har enorm ryggvärk, sjukt jobbigt. Jag är fruktansvärt urusel på att blogga. Hejdå.

Sometimes the fastest way to get there is to go slow

Jag tror vi alla kan komma fram till följande; jag är nog inte skapad för att blogga. Shit Voldemort vad dålig jag är på att uppdatera mig. Jag önskar att blogga var lite av min grej dock, sitta och skriva värsta skitintressanta inläggen som gör alla läsarna tårögd och applåderar efter varje upplagt inlägg. Oh if only.

Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs och gråta blod över att jag är en usel bloggare. Pusshej :*

I know God is working so I smile

Ett inlägg skapat i syfte för att visa att jag är glad och tycker om Jesus, hallelujah.

Familjen Fräsch

Jag bara älskar att alla här i husen är så fräsch just nu. Allihopa är sjuk, hostar ikapp och bara är allmänt äcklig. Vi är bra.

Nyss insåg jag att jag endast fått i min en kopp varm choklad idag, plus några bitar mjölkchoklad. Helt stört. Så nu värmde jag alldeles nyss en pizza (jag är så nyttig) för att få något i magen. Blablabla, jag är så bra på att skriva intressanta och livsavgörande saker här på min blogg, applåder applåder. Nej usch, ingen bra bloggardag idag.
Hej svej.

you got the love

Usch vad fruktansvärt dålig jag är på det här med att blogg.. Hallå mina vänner.
Lovet är nu över men jag ligger hemma och är sjuk. Var på Youth från torsdag till lördag. Det var helt underbart bra och möterna och umgänget var helt exceptionella. Dock bröt min förkylning ut just på torsdagsmorgonen så jag har sedan dess varit i stort sett utan röst och febrig.

Annars har det inte hänt så mycket. Idag har jag bara degat och känt mig alldeles för kreativ. Är nämligen sugen på att fixa någon slags anslagstavla och fixa till rummet, men har ingen ork eller rätt material. Inte ville mamma hjälpa mig heller för hon skulle kolla på tvserier med syster, haha. Låt oss bara hoppas på att det håller i sig, denna kreativitet. Att blogga kändes då inte nå roligt idag, verkligen skittråkigt inlägg. Aja, man kan ju hoppas på att det bättrar på sig.

Nu tänkte jag hitta på nånting annat iallafall. Men jag vill även uppmuntra er att skicka iväg en kommentar med lite sköna musiktips, behöver nämligen fylla min nyrensade spotify med ljuva toner. Baj baj.

RSS 2.0