Fortsätt bara andas, vi är större än det här

Jag kommer aldrig hålla mig vaken inatt.

I natt var jag uppe till två och vaknade för en halvtimme sen kanske. Och natten innan somnade jag tre och vaknade fem i nio, hur ska jag lyckas hålla mig vaken?

Just nu ligger jag bara i sängen med mobilen, har inte mycket annat för mig. Jag skulle kunna kliva upp, men jag inbillar mig att jag kan somna om om jag ligger kvar. Wish me luck.


All I can say is it was enchanting to meet you

Jag har funnit den perfekta skjortan. Jag dör, jag ska ha denna förr eller senare, pax stjärnstopp. Den finns på monki.com och kostar 300:-

Tack för mig.


Jag kommer aldrig somna ikväll

Nu är klockan halv två. Jag har just laddat ner blogg.se-appen och skriver just i detta nu mitt livs första blogginlägg från en iPhone. Det är helt galet vad jag älskar den här mobilen, nästan pinsamt ju. Jag kommer aldrig hå och lägga mig...

Imorgon, som är idag, så flyttar Hanna med moster till Örnsköldsvik, känns rätt mysko och jag slår vad om att det kommer kännas ännu mer mysko om några dagar när jag inser att jag är ensamt barn i huset nu.

Jag måste medge att det var rätt roande att blogga via en app, heheh. Men nu ska jag avrunda det hela. Ciao.


det där med tålamod...

...är inte riktigt min kopp med te kanske. Jag sitter och väntar tills mamma kommer hem från jobbet så vi kan hämta ut mobilen, man måste tydligen ha hennes underskrift å allt. Men hon kommer inte hem förens om en timme och som om inte det vore nog så måste jag vänta ännu längre för hon och Hanna ska handla på ICA ikväll inför flytten imorgon. (Gode Gud, ge mig tålamod...) Inte ens sims kan roa mig just nu. Jag. vill. ha. min. mobil.

Tack för att ni orkade traggla er igenom ännu ett inlägg om min blivande iPhone, asball är vad ni är!

the botten is nådd

Goda nyheter! Kollade mitt leveransmail idag och såg att min iPhone ligger på ICA. Dock är ingen förälder hemma för tillfället, så vi kan inte hämta den än, men snart så! Hoppas det inte krånglar nu och att allt går vägen så jag hinner få min mobil och fixa lite innan Hanna åker imorgonbitti. 

För tillfället spelar jag Sims. Min kära sim har just gjort terminprovet under hennes andra år, vilken duktig liten skit. Ska väl fortsätta spela nu tills pappa hör av sig. Au revoir.

Don't want to, won't let myself, I have to realize

God morgon. Jag vaknade 20 över 8 av en dröm om Pearl Harbor(?) vilket är ytterst konstigt, men tanke på att jag inte sett den filmen... Hur som hellst så klev jag upp (min blåsa kände för att vara sådär lagom dryg) och såg att nerladdningen av Sims 2 var klar, så jag installerade den och just nu installerar jag Studentliv, vilket förövrigt var den enda expansionen jag hittade. Så den här morgonen kommer spenderas framför datorn medan jag sitter och är överdrivet nostalgisk. Puss ciao.

natti natti, sov så gott, god natt

Dagen börjar lida mot sitt slut. Just nu ligger jag och kollar på lite videor på Youtube. Tänkte egentligen ligga och läsa i en sjukt bra bok men jag tror varken mina ögon eller min hjärna skulle hänga med så bra så jag ska nog ta och lösa lite korsord istället, efter att jag kollar klart på denna youtube-video då såklart. 

God natt alla goda. Hoppas ni drömmer riktigt vackra och fridfulla drömmar, jag har iallafall planerat att göra det.

Ungefär såhär kommer väl mina drömmar se ut, heheh...(ja, jag gjorde bilden bara för det här inlägget. nej, jag har ingen aning om varför. pusshej)

I think I'm breaking down again

Jag verkar inte få min vilja igenom ikväll. The Sims ville inte istalleras då vår skiva är trasig. Dock började jag ladda ner det nu, men det tar tid så det beräknas inte vara färdigt förns sent ikväll. Jag tror bestämt att sims får bli morgondagens nöje istället. Vad ska jag göra nu då? Jag ligger i min säng och är törstig, men för lat för att resa på mig och fylla vattenflaskan, nu är det motigt...

Nu till nånting bedårande och fullkomligt lyckoframkallande; Kollade min mail nyss och såg att min iPhone skickats med posten idag, hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir nå strul och att den kommer till min snarast. Helst nyss, om annat så går det fint bara jag får den innan nyår. Dock vill Hanna låna min nuvarande mobil då hennes är sönder, kruxet är väl bara det att hon flyttar till Örnsköldsvik på fredag så det vore ju fint om jag hunnit få mobilen innan dess. Så där ja, nu vet ni en massa onödigt som händer i mitt liv just nu, hoppas det var givande. 



I'm the one who wants to be with you

Tack vare Lisas senaste blogginlägg så fick jag en sån galen lust att spela The Sims 2. Varför kan man ju fråga sig, jag skulle ju kunna spela Sims 3 eller Sims Medeltiden.. Men jag vet inte, Sims 2 var det så pinsamt längesen jag spelade, det var ju där min kärlek för Sims slog rot.. Jag såg att några av våra gamla spel låg utanför Hannas rum så frågan är ju om jag ska pallra mig ner och hämta dem, isåfall har jag ju planer för kvällen, heheh.

I wanted words but all I heard was nothing

Good morning. Elsa ligger nedanför min säng på en madrass och sover så sött. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men det är väl sånt som märks. Nu rör hon på sig, kanske hon vaknar? Njäe, troligen inte. Men jag ska dra iallafall, adios.

I look strong all together, though on the inside I'm weak

Klicka på f5 så blir jag din vän.

Tjabba tjena. Nu har bloggen fått sig ett litet lyft. Tyckte det var dags för en ny design, framför allt - en bredare. Vi kan ju inbilla oss att detta kan leda till fler blogginlägg... hahah, det är roligt att skratta.
Elsa är här ikväll, vi har haft lite tjejkväll. Började med ansiktsmask och Svanprinsessan och slutade med att båda satt tysta framför varsin datorskärm och fixade våra bloggar. Hon sover här, så imorgon ska vi ha minst lika roligt!

Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom att jag klickade hem en iPhone 3gs. Syster och pappa var kanske inte så värst glad, men mamma stod på min sida iallafall, heheh. Nu ska jag sluta blogga. Ville mest bara säga att jag lever. Godnatt.

BESTÄLLD


RSS 2.0