lever det ljuva livet

i Gävle!!
  Tjena tjohej. Jag befinner mig nu i Lisas mysiga (och ytterst välstädade) lägenhet.
  Igår efter skolan så drog jag, Jessica, Oscar och Emma till Roys där de åt och jag drack kaffe. Sen tog jag, Oscar och Emma tåget till Gävle där vi mötte upp min underbara Lisa. Då drog vi till Waynes där jag och Lisa åt och satt och pratade. Yattayattayattameningslöstochointressantinformation. Hur som helst så såg vi fyra In Time på bio, den var bra tyckte jag, nice! Sen följde jag och Lisa med Emma och Oscar till station och väntade på tåget med dem.
  Men hur som haver, dagen var najs och nu slutar jag berätta så detaljerat om den! Idag har jag och Lisa iallafall degat i lägenheten och tittat på serier och sen drog vi på stan en sväng. Nu har vi köpt mat som skall värmas, bäst ju. Kvällen kommer spenderas framför TVn, vi har planerat att kolla på Så mycket bättre och 17 again. Och såklart ännu mer serier, visade Lisa Community idag, good stuff!
  Vi hörs, hej då och god natt. Puss.

It's like I married my best friend but in a totally manly way..

..Let's go!

Imorgon kommer bli en helt underbart bra dag! Skola till lunch, sen tar jag tåget till Gävle och hänger lite där på stan tills härligheterna startar = Lisa slutar för dagen och träffar mig!! Sen ska jag spendera helgen där hos min fasansfullt saknade och älskade Baby Boo :* Jag tror inte ni förstår vad jag längtar, jag har bara träffat henne en enda gång sen skolan började, och det var i max en kvart. DETTA KOMMER BLI SÅ EPISKT!!
Nu kollar jag på Håll Huvet Kallt med mamma och Hanna och ska väl försöka skriva klart Idrottsuppgiften som ska vara klar imorgon, inte så roligt. Oh well, see ya!



Hälsingland mitt eget land

Tjena! Nu sitter jag och Frida på skolan. Vi slutade egentligen kvart över tre men vi ska vara med på Infokvällen för alla nior ikväll, vilket vi var även igår. Så om du är en nia och bor relativt nära Bollnäs eller om du råkar vara intresserad ändå, VARMT VÄLKOMMEN till Hälsingegymnasiet ikväll klockan 18.00! 
Nu ska jag försöka göra klart Konditionsuppgiften som ska vara inlämnad imorgon, ciao.

Music is what feelings sound like

{we<3it}

Jag vill äga en gitarr. Och spela piano. Och skriva låtar. Godnatt. Hejdå.

but I see your true colors shining through

Så. Snuskigt. Vackert.

It's October again, leaves are comin' down

It's October again, leaves are comin' downOne more year's come and gone and nothing's changed at allWasn't I supposed to be someone who can face the things that I've been runnin' from
Let me feel, I don't care if I break downLet me fall even if I hit the groundAnd if I cry a little, die a little at least I know I lived just a little
I become much too good at being invincibleI'm an expert at play at safe and keep it coolBut I swear this isn't who I meant to beI refuse to let my life roll all over me
Let me feel I don't care if I break downLet me fall even if I hit the groundAnd if I cry a little, die a little at least I know I lived just a little
I wanna be somebody, I wanna be somebody, I wanna be somebody
I wanna be somebody who can face the things that I've been running from

Let me feel I don't care if I break downLet me fall even if I hit the groundAnd if I cry a little, die a little at least I know I lived

It's October again, leaves are comin' down
One more year's come and gone and nothing's changed at all

{Bethany Joy Lenz - Let Me Fall}



Let me fall even if I hit the ground

Mornin folks. Idag borde jag verkligen verkligen superultramegaverkligen läsa min svenskabok, men det är så, icke tilltalande. Istället sitter jag i sängen och lyssnar på musik och är hungrig, funkar det också.
Igår gjorde jag inte mycket, alls. Hade en latisdag och spelade sims och på kvällen kollade jag och Hanna på Smurfarna. Underbar film! 

Igår var jag även rätt kreativ, satt och lekte lite vid pianot. Älskar när sånt händer, men det tragiska är att jag när jag kommer på något intressant så jag jag ingen text att tonsätta, riktigt synd. Men men, det kommer väl hoppas jag.

Nu ska jag hitta på något annat, bajbaj.

Awake my soul

Jag är hemma hos Mathilda, tyckte hela världen skulle få veta. Det är riktigt trevligt, om man bortser det faktum att jag är sjukt åksjuk sen bussresan hem från skolan.. Anywho, idag tänkte vi fixa lite med hennes blogg och annat trevligt, inga klagomål här inte. Det gulliga är ju att vi sitter en decimeter ifrån varandra i hennes säng, varsin dator i knät och bloggar. Är det inte vackert?

Nu tänkte jag göra avsluta detta lilla inlägget, för att du vet, det blev sjukt ointressant. Men vi hörs. Bajbaj.



I struggle to find any truth in your lies


{we<3it}

Mumford & Sons - Awake My Soul

Don't look back in anger

Hej hej hemskt mycket hej. Det har varit lite lamt på bloggfronten för mig den senaste tiden, oh well. Gör om, gör bättre. Idag har jag varit hos mormor hela dagen. Var dock inte speciellt social, alls. Somnade vid halv 5 och sov 2 dryga timmar, det är så typiskt mig. Men sen satt åt vi pannkaka, kollade på Vem vet mest och Halv åtta hos mig, mycket trevligt indeed.

Nu ska jag snart hjälpa Mathilda med lite bloggdesign, hoppas jag lyckas med det någorlunda. Adios.

you and me found something pretty neat

Tjoba. Jag har just lagat fiskpinnar, vuxenpoäng till mig. Men ni förstår jag behövde ha lite mat i magen, för snart drar jag till bussen mot Bollnäs och hänger med TG-gänget under kvällen. Kommer bli sjukt mysigt att få umgås med mina kära Kissner och Brindulf och company.

Såhär ser jag ut just nu, nyduschat och dagen till ära har jag till och med blåst håret, det händer i prinip aldrig annars. Men vi hörs, adios amigos.

If you need a friend I'll be around.

Det visade sig att det inte bara var Rickard och Elias som kom på besök. Tillslut blev det även Simon, Henke och Lisa. Vi hade det sjukt mysigt nere i lusthuset och spelade poker. Det är så roligt att träffa mina gamla klasskompisar som jag i princip aldrig ser nu för tiden när jag går i skola i Bollnäs.

Imorgon har jag som sagt kemiprov, vilket jag inte har tränat på. Borde kanske göra det.. Oh well. Godnatt, imorgon är det fredag. Happy day.

I set fire to the rain.

Jag + rött hår + hårknut = tjiho.

Tjena tjohej. Ingen speciell dag idag, kemiprov imorgon. Ikväll kan det hända att Rickard och Elias kommer hit och spelar lite poker, om så är fallet så är kvällen räddad! Vi hörs.

hej fröken weasley

Jag och hårfärg, vi har en vacker relation. God kväll. Idag har Mathilda varit har, det var helt superbt. Vi låg och garvade åt en trevlig youtubegrabb, yesyes. Sen åkte hon hem för ett tag sen och då kom vi till "the highlight" så att säga, för detta inlägg - jag färgade håret!

Yes, it's true and out in the open. Jag är nu en oficiell ginger/redhead eller vad man nu vill kalla det. Jag kan faktiskt inte bedöma själv för stunden, håret har nämligen inte hunnit torka än. Men jag hoppas på det bästa iallafall, sjukt kul med förändring!

Nu tänkte jag ta och kolla på Never Say Never (jag vet, guilty pleasure. so sue me) och bara mysa ner mig i sängen och försöka förtränga det hemska faktum att jag börjar tidigt imorgon bara för att ha äcklig drygspanska, det märsk att jag älskar det ämnet förstår jag? :)

Bläk. Tråkigt inlägg = hejdå och godnatt.

mästare hör min bön

 

"tack för att du hör min bön"

 


Letters To God

Idag har jag, mamma och pappa varit i Fullen i min farbrors stuga och bara umgåtts och haft det skönt. Ikväll blir det Tolvan med åtminstonde Rickard och sen får vi se vilka fler man stöter på. Kommer nog bli supertrevligt. Nu tänkte jag kolla på en film iallafall , blir Letters To God som jag velat sett ett tag nu. Jag tänkte se den igår men det blev för sent, men nu så.

Vi hörs. Lätt.

I wanna leave but I'm lost.

God kväll. Nu har jag kommit hem från en mysig kväll på smyrna med möte och tacocafé där jag och Elsa uppträdde. Ikväll är jag inte på humör dock så nu har jag bäddat ner mig i sängen, tänt ljus och planerar att kolla på en film eller något för att tänka på annat.

Vi hörs. Godnatt.


RSS 2.0