Hey unloving, I will love you

Jag har världens mest begåvade kompisar!

Tell me why I don't like mondays

Sitter på bussen till skolan. Jag är inte på topp. Sov drygt 5 timmar inatt, går till 4 idag, har idrott, har spanska och svenskauppsatsen ska bli klar vilket det inte är. Ååh, orkar inte alls. Tack och hej, ha en trevlig måndag.


Do I ever cross your mind, 'cause you're on mine all the time

Såhär har jag spenderat min måndagskväll. Varm choklad, tända ljus och senaste avsnittet av Once upon a time.

I'd rather be with you

Adina approves


your mouth is poison, your mouth is wine

God dag. Idag är det sista dagen på lovet, skrämmande.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Igårkväll fick jag något ryck och började tanka Romeo & Juliet, från 1968. Vet inte riktigt varför, kände för att kolla på en gammal klassiker, nåt jag aldrig kollar på annars. Och sen fick jag för mig att detta är något man borde ha sett innan ma dör liksom, så nu tar jag tag i saken helt enkelt, hehe. Dock så strulade nerladdningen inatt så jag sitter just nu och laddar ner en annan torrent så jag kan kolla nån gååång, hohohoh. Man vet aldrig vad jag hittar på, och inte har jag den blekaste om vad jag håller på att snackar om längre, så nu drar jag. Ciao.

I can't do this all on my own

God morgon. Min sovrutin är verkligen inte som en borde, har somnat runt 3 flera dagar i rad nu. Just nu ligger jag och kollar på Scrubs, vilket jag gjort hela natten. Funderar på om jag ska knäppa på datorn och spela lite sims.. We'll see, baj gajs.


Hey Julie, look what they're doing to me

Om en timme kommer Lisa med bussen från Knådaskogarna, mäktigt. Jag har inte träffat henne sen höstlovet så det ska bli pinsamt roligt att träffa henne igen. Vi tänkte ha lite nördardag as usual (seriöst, när gjorde vi senast nånting normalt när vi var med varandra??) med godis och tvserier. Fast innan vi drar igång vårt episka partaj så ska vi äta på byn också, kommer bli huuuur bra som helst! Nu ska jag äta lite frukost och börja fixa mig lite, ciao!

RSS 2.0