Earth Hour

Det är Earth Hour. Hela huset är släckt, ljusen på borden är tända och allt som är på är Datorn och TVn. Jag och mamma bestämde oss för att kolla på En prinsessas dagbok, sjukt längesen jag såg den klassikern. Hoppas på en mysig kväll för resten av er!

En prinsessas dagbok

so let me end at the beginning

Min dag har bara bestått av degande. Fatta man ju, så typiskt mig. Men det har inte bara vara dåligt, har nämligen funnit ett fantastiskt band på youtube! Dessa gjorde min dag och jag har lyssnat på dom så gott som non stop sen jag hittade dom. Hudson Taylor heter bandet och jag tänkte länka en video här nedanför. Enjoy!



Förresten, är inte grabben med gitarren riktigt lik Ezra? Tyckte det var lite roligt.

I never ment to start and now I can't stop

Moornin'. Ligger i sängen och äter macka. Riktigt skönt att få sova ut inatt! Somnade innan 12 igår och vaknade strax innan 11 imorse, verkligen behövligt! Funderar på vad jag ska hitta på idag. Vill inte sitta och bara dega. Egentligen vill jag shoppa, heheh. 

Annars då, jo jag ligger och lyssnar på asskön musik och drömmer om en dag då jag också kan skriva riktigt sköna låtar. Något annat jag drömmer om just nu är sommarlovet, det fina vädret utanför fönstret får mig att längta efter skolfria dagar i solen. 


we found love in a hopeless place

Ett mysigt klipp såhär på kvällskvisten. Njut.

jag kan inte skilja på om jag vill va med dig

Förresten, det visade sig att matteprovet inte gick så världelöst som jag hade trott. Var egentligen bara två saker jag missat, och den lite småfel här och där. Men ändå, känns riktigt fint alltså!

jag försöker men jag förlorar varje gång

Ny desgin! Klicka på f5 om du inte kan se designen. Kommer förmodligen göra lite småändringar under tidens gång, men just nu får det se ut såhär. Väry najs.

Idag efter skolan gick jag, Amalia, Sofie, Jakob och Jakob på Roys och åt mat, riktigt gott alltså! Perfekt invigning av helgen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag tänkte egentligen dra till TG ikväll men jag är så gräsligt trött så jag stannar hemma med mamma istället och kollar på Let's Dance, mysigt det också ju.

Förövrigt så känner jag mig rektigt kreativ idag. Förutom bloggfixandet så håller jag och mamma på och brainstormar lite över inredningen på Kyrkans ungdomsvåning också, vi försöker få den lite uppfräschad och så, vilket dom inte gort på hur många år som helst. Hoppas det blir riktigt bra!

Thank God It's Friday

God morgon. Idag är det fredag, härliga tider. Kortdag på skolan, inga prov eller läxor så vitt jag vet heller, hur najs? Ikväll ska jag nog bara chilla, känner jag mig ambitiös så tar jag bussen till Bollnäs och TG, men vi får se hur det blir.

Nu måste jag snart dra till bussen, tänkte bara få i min lite frukost först. Adios amigos.

det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

Jag och Anna har en bedårande disskusion kring Hunger Games just nu på Facebook. (har du inte sett filmen än så gör dig själv en STOR FET TJÄNST och kolla på den pronto!!!)

Klockan är mycket och jag borde sova, men jag vet inte. Ska väl göra det nåt tag antar jag. För övrigt är jag lite kluven över designen. Jag älskar alla trianglar, missbrukar dem lite väl kanske, men det får ni hanskas med. Men resten känns lite, jag vet inte. Lite B kanske? Aja, jag får lösa det imorgon. Nu ska jag slagga.

Sov gott då hörrni

innan mörkret faller vill jag reda ut några saker, inga rätt och inga fel

Winnerbäck alltså, mysmannen. Har inte lyssnar på han sen iallafall i våras, läskigt. 

Idag fick jag nå ryck och kände för att göra om designen. Gjorde en ny blogg också, bara för att ha som textblogg när man fixar med design och så. Jag vet inte om jag ska byta så denna blir min riktiga och Loserlikeme blir testbloggen eller om jag ska ha det som jag har. Sånt som märks antar jag.

Tåg till skolan idag med Jakob, Jocke och Jessica. Farligt ont i magen hela dagen. Matteprov som gick hur sjukt värdelöst som helst. Fika istället för mat. Parenthood-tittande. Melissa Horn och Lars Winnerbäck-lyssnande. Det var en snabb genomgång på hur dagen sett ut.

Usch näe, nu orkar jag inte skrapa ihop nå mer i detta inlägget. Godnatt.


Hej baddis

Tjena världen. Ligger nyvaken i Elsas tvrum och försöker vakna till liv. Det blev inga Mean Girls igår, först råkade Elsa ladda ner tvåan så då kollade vi på den. Sen laddade hon ner en ny och då funkade inte den heller.

Hejdååå


Sometimes I feel like throw my hands up in the air

God morgon! Sitter just nu på bussen. Friluftsdag på Järvzoo idag då, spännande. Det dryga är ju att jag måste bära med mig ryggsäcken med dator och allt till Järvsö eftersom jag inte kommer hem nå ikväll. Hur som haver, tänkte mest bara visa er mina grymt snygga bakgrundsbilder! Kände igår att jag behövde byta lite bilder, så nu är det Roswell på lås-skärmen och ett klassiskt Draco-citat som bakgrund. Tyckte dessutom att det citatet speglade av min personlighet, hohoh.

Tack för att ni tog er tiden att läsa, baj gajs


för allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Ligger i sängen och lyssnar på Melissa Horn och får återblickar från sensommaren och hösten. Många känslor som bubblar upp.

Tja. Här ligger jag, skittrött och uttråkad. Imorgon är det friluftsdag på Järvzoo, kommer bli fint alltså. Och efter det hoppar jag på bussen direkt från Järsvö till Ljusdal, för imorgon ska jag, Jakob och Jokkimon slagga hos Elsa i hennes nya lägenhet och introducera Mean Girls för åtminstonde Jocke. Själv ska jag sitta som det sanna tönten jag är och citera hela filmen, can't wait!

är det så här när man är kär när man är liten, hur blir det då när man blir kär när man blir stor?



När jag städade ur ett av mina skåp så hittade jag en liten hög med kärleksbrev från mellanstadiet, helt fantastiskt. Kärleksbrev kan ju vara det gulligaste som finns. 



I'm not calling you a ghost, just stop haunting me

Jag har sagt det förut, men jag tycker jag kan få säga det igen - jag har världens sötaste mormor. Låg i sängen och sov alldeles nyss när hon och mamma kom upp. Då insåg jag att jag var jättesugen på pannkaka, så nu gick hon ner för att laga det åt mig. :* Sen att jag ska äta det hos henne imorgon också, det är en annan sak. Lätt. Värt.

Förövrigt är jag lite kluven över Pretty Little Liars. Vet inte vad jag ska tycka...


{en söt bild på mina söta kusiner en januaridag}

var det andetag som fyller mitt bröst

Tjena världen! Vad händer? Hemma hos mig är det sortering och organisering som pågår. När mamma och pappa var i Västerås förra veckan så köpte de hem en hel hög med lådor från IKEA, så nu sitter jag och totalsorterar hela rummet, haha. Igår gjorde jag en smink- och en hårlåda, sjuukt snyggt inuti dem också om jag får säga det själv. Nu håller jag på och rensar ut skåpen ovanför sänger när det ska in flera lådor och sådant trevligt, innan har det bara funnits en himla massa strunt där inne som jag aldrig någonsin använder, men det ska det bli ändring på nu. Har ni tur så kanske det kommer upp bildbevis när allt är klart. 

Annars har jag bara varit i skolan idag, har genomlidigt den vidriga måndagen ännu en gång. Rena tortyren. Inte är jag helt frisk från influensan än heller, får sånna enorma hostattacker lite då och då, skulle inte förvåna mig och jag råkar hosta upp alla inälvor och allt sånt där snart, myyyyyys.

Hur som haver, vet inte riktigt hur jag kom in på det här inlägget, hehe. Behövde nog bara en liten paus i städandet. Men nu ska jag fortsätta igen, och efter det ska jag väl lägga mig, för imorgon är det tisdag och just denna tisdagen är ingen mindre än A-day!!!!11 Fantastiskt!

Anywho, förlåt för ett extremt luddigt inlägg. Hejdå amigos.

I swear it's the truth and I owe it all to you

Hej kompisar.

Sen igårkväll har jag varit lite väl tjejig av mig kan jag tycka. Det började när Casper gick på Tv så jag och mamma satt och kollade. Den filmen var ju så underbart mysig så då vart jag på värsta filmhumöret. Jag drog med mig mamma till källaren där vi kollade på Runaway Bride och Win a Date with Tad Hamilton, två filmer jag aldrig sett förut, men de var riktigt mysiga alltså, perfekt att kolla på när man ligger hemma och är sjuk.

Idag har jag kollat på två till filmer; Like Crazy och Dirty Dancing. Like Crazy är ny så den hade jag inte sett innan, och Dirty Dancing hade jag heller aldrig sett, så nu har jag sett en hel handfull med nya filmer det senaste dygnet.
Det tragiska med det hela är att alla är så tjeiga och romantiska, så snart kommer det väl gå utför och min lycka jag får när jag kollar på dessa filmer kommer väl omvandlas till depression över att vara sådär evigt ensam. 

Just nu sitter jag iallafall och nynnar på The time of my life och väntar på att ansiktsmasken ska bli redo att sköljas av, haha. Det är så skönt att bara skämma bort sig mig sånt när man har varit sängliggandes flera dagar och bara svettat sönder hela sängen, haha. 

Vi får ser vad jag hittar på nu ikväll, funderar på om jag ska dra hem ännu en film, men vet inte riktigt vilken isåfall. Annars tänkte jag bara hypa lite över att PLL kommer ut imorgon, näst sista avsnittet innan man får veta vem A är. Sååå spännande, laksdkwenfws. Ahehehh. 

Äh, nu drar jag. Godkväll alla tuffa kamrater.

RSS 2.0